Splošni pogoji uporabe spletne strani www.iepri.si

1. Omejitev odgovornosti:

Spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o Inštitutu za e-poslovanje, regulativo in informatiko (v nadaljevanju: IEPRI d.o.o.). Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. IEPRI d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.
V IEPRI d.o.o. bomo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. V IEPRI d.o.o. si pridržujemo pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletne strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

2. Avtorske pravice:

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden IEPRI d.o.o.